Zum Inhalt springen

7 NOĆENJA U HOTELU

Hotel Loža – s direktnim pogledom na more. Hotel Loža na otoku Pagu je savršeno polazište za izlete po cijelom otoku. Smješten u središtu mjesta, uz samo more, savršen je za polazak na duge večernje šetnje po novaljskim šetnicama i plažama.

BOOKING

7 noćenja u Hotelu Loža, smještenom u centru Novalje na samom moru. Naš sedmodnevni paket uključuje 3 biciklističke ture, 1 turu kajakom i izlet u Nacionalni park Krka. Brdski bicikl i kacigu osiguravamo po potrebi.  U obilaske Vas vode naši stručni vodiči.

Searching Availability…

OSNOVNO O BICIKLISTIČKI IZLETIMA

Nudimo ukupno 4 različita izleta po otoku Pagu. Jedan od izleta uključuje posjetu lunjskim maslinicima, poznatim po tisućljetnim stablima maslina. Ovaj dio otoka bogat je mediteranskom vegetacijom te na njemu raste više od 80 000 stabala maslina. Vodimo vas i preko pobrđa planine Sveti Vid, poznate po najvišem vrhu na otoku. Na jednom od izleta vodimo Vas od Svetog Vida do Mandri kroz prirodni rezervat “Kolanjsko blato” – jedan od rijetkih preostalih močvarnih područja na Sredozemlju te važno zimsko stanište za močvarne ptice.


Kontakt, savjeti i booking

Pag Active Hotline: Ponedjeljak – Petak 8 – 20
🇪🇺 +49 731 96338860

Dežurna linija
📱 +49 731 96338860 (Whatsapp)
📧  team@zrce.eu