Zum Inhalt springen

HOTELSKA NASTANITEV IN ŠPORTNI PAKETI

Svoje pakete ponujamo s hotelom Loža v Novalji. Hotel Loža se nahaja tik ob morju in je le nekaj metrov hoje od čudovite promenade in plaže. Prav tako lahko hitro dosežete vse športne aktivnosti in gorsko kolesarske poti.

 

2 nights in Hotel Loza directly by the sea.

4 nočitve v hotelu Loža in v neposredni bližini morja. Ta paket vključuje 2 izleta z gorskimi kolesi, po potrebi vam nudimo tudi čelado in gorsko kolo. Oglede vodi eden od naših strokovnih vodnikov. Dodatno vam lahko tudi ponudimo vožnjo s kajakom.

7 nočitev v hotelu Loža in v neposredni bližini morja. Ta paket paket vključuje 3 ture z gorskimi kolesi, 1 vožnjo s kajakom in izlet v nacionalni park Krka. Po potrebi nudimo tudi čelado in gorsko kolo. Oglede vodi eden od naših strokovnih vodnikov.


SUNSET BAR & TERASA

Čudovita sončna terasa hotela Loža je vsekakor vredna ogleda. Zvečer si lahko od tam ogledate čudovite sončne zahode, uživate ob večerji ali v hladni pijači. Naš jedilnik ponuja številne različice testenin, tapasov in okusne jedi z žara. Ponujamo tudi širok izbor napitkov, brezalkoholnih pijač, koktajlov, vina in še veliko več.

ZAJTRK V HOTELU

Vsak dan do 14. ure je v hotelu Loža okusen in bogat zajtrk. Širok izbor omlet, klubskih sendvičev, solat, ovsenih kaš ter še veliko več.

Kontakt in Rezervacija

Pag Active Hotline: Ponedeljek – Petek 8:00 – 20:00
🇪🇺 +386 (40) 636263

Okrog ure
📱 +386 (40) 636263 (Whatsapp)
📧  team@tpr.reisen