Zum Inhalt springen
 

WAKEBOARDING

Na plaži Zrće že dolgo obstaja storitev wakeboarda, ki bi vam jo radi predstavili danes. Kot običajno vas lahko vleče čez morje na wakeboardu – nepozabna zabava po številnih zabavah na plaži Zrće.

Z dolžino 600 metrov in višino cca. Wakepark Pag, ki je dolg 10 metrov, ponuja prefinjeno in sodobno opremo za wakeboard. Vsi dodatki, vključno z deskami, so na voljo neposredno v Wakeparku Pag, malo za klubom Noa. Torej nič ne ovira hitre vožnje po morju. A tudi za goste, ki ne želijo smučati na vodi, Wakepark ponuja sproščeno teraso, veliko sonca in manjšo restavracijo s kioskom. Pred ali po wakeboard vožnji uživajte ob hladni pijači na ležalnikih v baru in opazujte, kako wakeboard profesionalci izvajajo kul kaskade in skoke.

Wakepark Pag ponuja tudi bungee stolp. Po morju pred plažo Zrće vas lahko z veliko hitrostjo vleče tudi gliser na tubah ali bananah. Alternativno je možen tudi izlet s padalom visoko nad plažo za zabave. Poleg tega letovišče ponuja najem vodnih skuterjev in skuterjev, kjer lahko dobite pravo vozilo za raziskovanje morja ali otoka.

Pravi wakeboard profesionalci uporabljajo valove čolna in vodnih skuterjev kot rampo za drzne skoke.

Skratka: nepozabna ponudba vodnih, zabavnih in prostočasnih športov kot popolna dopolnitev zabavnega življenja v sosednjih klubih

Searching Availability…

BOAT TRIPS

Searching Availability…

OBILAZAK SIRANE I DEGUSTACIJA

Searching Availability…


Contact, advice and booking

Pag Active Hotline: Monday – Friday 8am – 8pm
🇪🇺 +49 731 96338860

Around the clock
📱 +49 731 96338860 (Whatsapp)
📧  team@zrce.eu