Zum Inhalt springen

PLEZANJE/h1>

Otok Pag je privlačna destinacija za ljubitelje plezanja. Poudarki so predvsem plaža Beritnica in plaža Ručica. Pri Beritnici je narava v plitvem morju uredila tri velike skale – nepozaben prizor. Za plezanje je še posebej vabljiva plaža Ručica na severozahodni strani Paškega zaliva. Tukaj so posebne oznake za športno plezanje. Priljubljena destinacija za avanturiste, ki želijo uživati ​​v nepozabnem pogledu.

Na Beritnici – imenovani tudi Desert Stone Beach – je popolna tišina – brez kavarn, gneče ali hrupa – prava anti-stresna terapija in idealna za tiste, ki želijo poslušati šum valov, in ljubitelje adrenalina, ki se želijo povzpeti po skalah. od morja.

Ljubitelji športnega plezanja na Pagu se lahko povzpnejo na strm del najvišjega vrha otoka Sv. Vizija. 349 metrov nadmorske višine, do katere lahko pridete iz treh smeri: iz Šimuna, Kolana in najkrajše, a tudi najbolj strme ceste na severni strani Dubrave. Pag je naš najbolj razvit otok, a tudi najbolj pust, kjer moraš biti pripravljen hoditi brez sledi sence.

Ponekod na otoku so pečine zaradi tisočletne izpostavljenosti burji visoko dvignjene, navpične in nenavadne oblike. Če se odločite za plezalno avanturo, boste zagotovo uživali v razgledu na te kraje v bližini Novalje!

PLEZANJE NA LEPI STRANI PLAŽE RUČICA


Contact, advice and booking

Pag Active Hotline: Monday – Friday 8am – 8pm
🇪🇺 +49 731 96338860

Around the clock
📱 +49 731 96338860 (Whatsapp)
📧  team@zrce.eu