Zum Inhalt springen

HOTEL & SPORT PAKETI

Jedan od hotela u kojima nudimo naše hotel & sport pakete je hotel Loža u Novalji. Hotel Loža smješten je uz samo more i udaljen je samo par koraka od prekrasne šetnice i plaža. Sve sportske aktivnosti i biciklističke staze također su u blizini.

 

2 noćenja u Hotelu Loža, smještenom u centru Novalje na samom moru.

4 noćenja u Hotelu Loža, smještenom u centru Novalje na samom moru. Ovaj paket sadrži 2 biciklističke ture. Brdski bicikl i kacigu osiguravamo po potrebi. U obilazak Vas vodi jedan od naših stručnih vodiča. Oim biciklizma nudimo i druge sportove poput kajakarenja.

7 noćenja u Hotelu Loža, smještenom u centru Novalje na samom moru. Naš sedmodnevni paket uključuje 3 biciklističke ture, 1 turu kajakom i izlet u Nacionalni park Krka. Brdski bicikl i kacigu osiguravamo po potrebi.  U obilaske Vas vode naši stručni vodiči.


SUNSET BAR & TERASA

Suncem obasjanu terasu Hotela Loža svakako vrijedi posjetiti. Predvečer uživajte u prekrasnim zalascima sunca, uz večeru ili piće. Na našem meniju naći ćete razne pašte, tapase i veliki izbor jela sa žara poput steakova i burgera. Nudimo i veliki izbor toplih napitaka, bezalkoholnih pića te koktela, vina i još mnogo toga.

DORUČAK U HOTELU LOŽA

Svaki dan do 14h poslužujemo slasni i bogati doručak u hotelu Loža. Nudimo veliki izbor omleta, klub sendviča, salata, žitarica te klasičnih kontinentalnih doručaka.

Kontakt, savjeti i booking

Pag Active Hotline: Ponedjeljak – Petak 8 – 20
🇪🇺 +49 731 96338860

Dežurna linija
📱 +49 731 96338860 (Whatsapp)
📧  team@zrce.eu